Over mij

Over mij

Mijn naam is Sigrid van Dorst. Moeder van twee heerlijke pubers.
Al heel mijn leven heb ik iets met voeding. Het begon in de groentetuin bij mijn opa en oma en het koken bij mijn moeder in de keuken. Ik wilde alles weten, voelen en proeven en nog steeds heb ik dat niet verloren.
Niet gek dus dat ik na de middelbare school naar de hotelschool ging.
Ik werkte geruime tijd in de horeca, maar besloot mijn pad elders te vervolgen. Ik miste iets, maar ik wist toen nog niet wat.
Ik startte op de PABO en ging aan de slag in het onderwijs. Daarnaast specialiseerde ik me verder als kindercoach, kindermassage en als yogadocente en ik vervolgde mijn studies om meer te weten te komen over voeding en wat dat met een mens doet. Zo specialiseerde ik me in Ayurveda en daar kwam alles samen wat  en hoe ik dacht over mensen.

De tijd is nu rijp om al deze kennis samen te brengen en uit te dragen naar jullie. Ik zie kinderen met buikpijn, maar waar geen lichamelijke oorzaken te vinden zijn. De druk binnen het onderwijs is hoog bij zowel kinderen als docenten en ik weet nu wat voeding en een gezonde leefstijl die bij je past kan bijdragen aan een goed gevoel!

Willen jullie binnen jullie organisatie gezonde(re) werknemers? Vinden jullie het belangrijk dat kinderen in het BO weten wat ze eten en wat dat met hen doet? Willen jullie in het VO leerlingen gezond burgerschap leren en zo goed voor zichzelf leren zorgen? Want uiteindelijk zijn zij de toekomst !
Liever advies voor binnen het gezin of heeft u of uw kind steeds buikklachten maar is onbekend waar het vandaan komt?

 

 

 

 

Mijn visie…..

Ieder mens is uniek
het maakt niet uit hoe je eruit ziet
wie je bent….dat doet ertoe

Ik zie mensen als een eenheid van lichaam, geest en ziel.

Vanuit die visie wil ik graag een ieder weer meer in balans laten zijn.